Szállodai szabályzat

img11

Szállodai szabályzat

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen.
Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek elfogadni, illetve betartani.


1.)Check in – Check out információk
A recepció az étterem pultjánál található, csomagjaikat ki,- és be chekkolásnál a Csillagház főbejáratán keresztül –lift vagy lépcsőház használatával- tudják felvinni az I.emeleten található szállodai szobákba.
A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobákat 10:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szállodánk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

2.) Foglalás lemondás:
Szállásfoglalás hotelünkben kötbér nélkül lemondható, legkésőbb az érkezést megelőzően 24 órával. Érkezés napját megelőző napon történő lemondás esetén, illetve meg nem jelenés esetén, 100% kötbért számolunk fel.

3.) Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsként mágneskártyát kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.Szállodánkban a szállást és az Idegen Forgalmi Adót érkezéskor kell fizetni, az estleges éttermi fogyasztást pedig távozáskor.

4.) Látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat az étteremben szíveskedjenek fogadni.

5.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül tartalmazza a reggelit, parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget a szálloda szinten és az étteremben.

6.) Biztonság
Értékeik megőrzésére a szállodai szobákban kisméretű széf áll térítésmentesen rendelkezésre.

7.) Étkezés
Reggeli 7:00-10:00 óra között az alagsorban található különteremben. Az étterem lifttel is megközelíthető a szálloda folyosójáról közvetlenül. Éttermünk 24 órás melegkonyhás nyitva tartással várja vendégeinket.

8.) Egyéb fogyasztás
Az étteremben az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

9.) Egyéni készülékek
A szállodai szobákban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. A szállodai szobákba kerékpárt, robogót, és egyéb közlekedési eszközt tilos bevinni. Erre külön zárható helyiségünk van, melyre 24 órás porta szolgálat felügyel.

10.) Tűzvédelem
A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani. Tűz esetére vonatkozó menekülési útvonal-ábra(rajz) minden szobában található.

11.) Dohányzás
A szálloda egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink csak a szállodánk bejáratától 5 méterre a kijelölt helyen dohányozhatnak. A szálloda területén történő dohányzás esetén, 100 Euro/nap büntetést kell a szállodai pénztárba befizetni.

12.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

13.) Kisállatok elszállásolása
Szállodánkban kisállatok elszállásolására nincs lehetőség.

14.) A hotel értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

15.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a mágneskártyát pedig szíveskedjenek a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

16.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

17.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

18.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Grábics Gábor
Tulajdonos
Ügyvezető igazgató